Tuesday, December 21, 2010

:)


~ahah ! hari ni maklong nurul ajak pergi times square.
pergi lunch dulu dekat foodcourt.aku makan mee cendawan.
tak guna ! aku pikir banyak lah cendawan nya,tapi satu jer.erghh.aha.
tapi takpe.at least aku dah tkar selera dari asyik makan ying yong dengan carbonara je.
sampai akak yg jual ying yong tuh pun dah kenal aku.hehe.lepas makan pergi shopping.dah siap shopping,pergi minum petang di krispy creme.
makan donut.dekat sini lah terjdai satu peristiwa yang kelakar pasal iced americano.
aww.ape lah makteh ni.hoho.lepas minum tuh jalan sampai ker convention center.balik dengan pakngah ejam.oh yer.hari sebelumnya tu,aku try makan satu makanan baru.LELE atau lebih dikenali sebagai ikan keli.sedapp.masak ape pun aku takk tahu.tpi sedap gilerr.maklumlah,dekat rmah ni tak der sape pnah masak ikan tu.

P/S:herr.rasa menyampah tengok remaja melayu pkai skirt pendek,baju ketat,nampak segala-galanya.gila ke?

No comments:

Post a Comment

whatcha say ?