Wednesday, June 8, 2011

yaww.CONGRATS !


~CONGRATS untuk apa?untuk siapa???ahah.untuk semua lepasan SPM yang dapat tawaran untuk sambung belajar.seronoknya tengok abang-abang,kakak-kakak dapat belajar...maklumlah,kita ni lambat lagi nak SPM.dalam family aku yang terdekat,seorang je lepas SPM.dia adalah maklong aku(kenapa maklong??anak saudara nenek aku.dia anak tunggal,jadi panggil lah maklong.kena terangkan,nanti korang ingat dia tua pula)wee.selain daripada jadi maklong aku,dia juga merangkap jawatan MY BFF aku.yela.dari kecil bersama.maklumlah dari kecil sama-sama.jarang la pisah jauh-jauh.paling jauh pun aku dekat ampang dia dekat raub.dia dapat pergi KIPSAS(KOLEJ ISLAM PAHANG SULTAN AHMAD SHAH).dekat kuantan je.tapi dia duduk raub pun jarang jumpa,apatah lagi kuantan.kami kongsi cita-cita yang samanak jadi PEGUAM.hooo.siap plan kalau boleh kerja sama2 lagi tau.apa pun,bagi mereka yang dapat tawaran tu,TAHNIAH ya :)
P/S : sebenarnya aku ketandusan idea nak tulis apa.sebab tu pendek.

No comments:

Post a Comment

whatcha say ?